Wij hebben sinds onze geslaagde deelname aan het LVK 2010, waar we tweede werden, deze site geopend. Naast onze optredens als het exclusieve avondvullende  ‘Duo Difference’ kwam er steeds meer vraag om als duo een half uur lang een spetterend optreden te verzorgen als intermezzo in een avondvullend programma van bv. een DJ.

 

Sinsdien zijn we veelvuldig te horen tijdens zittingen, pleinfeesten, braderieën, verjaardagsfeesten, zomer- en Vastelaovundj-festivals op vele podia in Limburg.

  

Een half uur ‘Ronald en Carien’ bestaat voor de helft uit eigen uniek repertoire ( Limburg laeftj , Tik tak tieëd, Eîn Limburg, ’t Verlange, Vastelove-love-laovundj…..) en voor de andere helft uit medley’s vol aanstekelijk meezing repertoire van o.a. Erwin, De Schinthaler, Beppie, Taai taai, Janse bagge, LVK winnaars, enz. Kortom alle muziek die gezellig, bekend en vooral feestverhogend werkt !

 

Het publiek wordt continue bij de optredens betrokken om de nummers mee te zingen. Door de unieke formule (alleen maar medley’s) zit er voor ‘elk wat wils’ in hun sets, er komen binnen een half uur immers meer dan 20 nummers voorbij !