Laatste nieuws

LVK halve finale 2020

JAAA ZEKER… we ziten er weer in met ons nieuwse nummer : Vastemerge, Vastemiddig, Vastelaovendj ! :

 

 

 

 

 

Verzamelalbum ‘limburg laeftj met de vastelaovundj’-vol.10 / 2020

alweer het de 10e editie van dit feest album met maar liefst 44 nummers, 12 winnaars van plaatselijke liedjesfestivals en 9  ‘halve finalisten van het LVK’ . Kortom nog nooit zoveel hits op een album !

 

TV Programma : Klasjenere

afgelopen maanden zijn we veelvuldig op L1 TV geweest met een schitterende ‘documantaire’ over ons zelf, waar we echt trots op zijn en we jullie graag willen laten zien !

Tom Doesburg en zijn team van L1 hebben dit werkelijk prachtig in mekaar gezet. bekijk via deze link de uitzending :

https://l1.nl/klasjenere-met-ronald-en-carien-153085/

 

 

In de december uitgave van ‘ de Naveneant’  zijn we uitgebreid te bekijken..

 

klink hier voor het hele artikel

 

op de voorpagina van WTV magazine

Carien staat uitgebreid in de uitgave van maart op de voorkant van WTV magazine ! Super trots zijn we op de mooie foto’s van Stefan Koopmans en het prachtige interview wat geschreven is door Jan Strick. Dat het huis aan huis blad erg goed gelezen wordt (oplage ruim 31000) merken we aan de vele positieve reacties die we krijgen op de reportage. Dank aan WTV / Desiré Kappert.

klik op de foto’s om het artikel te lezen. Het wordt dan in een nieuw scherm vergroot geopend.

 

 

 

 

 

Dae van os : Limburgs Leefste

LIMBURGS LEEFSTE is een CD die maandelijks wordt gekozen door programmamakers die zijn aangesloten bij de Samewerkende Limburgse Muziekprogramma’s. Dit album krijgt een maand lang extra aandacht in de radio- en/of tv-programma’s van deze programmamakers.

 

De programmamakers kiezen uit een lijst van uitgekomen CD’s (niet ouder dan 3 maanden) een top drie. Nummer één krijgt 100 punten, nummer twee 75 en nummer drie 50.

De CD met de meeste punten wordt LIMBURGS LEEFSTE van een maand. En in de maand december is ‘Dae van OS’ uitgekozen tot beste album van de maand !!