Laatste nieuws

LVK finale 2016

Het is ons weer gelukt ! Super trots zijn we dat we met het nummer ‘Eîn Limburg’ op het grootste Limburgse podium staan : het 40e LVK . Op vrijdag 22 februari barst de evenementenhal in Venray uit zijn voegen , en zal vanuit deze locatie een show worden gepresenteerd door Beppie Craft en Henk Hover, welke op L1 radio en TV live zal worden uitgezonden.

 

Het maakt ons niet uit op welke plaats we eindigen; alleen al de waardering om uit 228 inzendingen gekozen te worden om bij de laatste 20 te zijn is een feest. Iedereen bedankt voor de vele reactie’s en het stemmen per SMS en telefoon. dank dank dank 

 

 

Verzamelalbum ‘limburg laeftj met de vastelaovundj’-vol.6/2016

Dit album is verkrijgbaar op i-tunes en alle ander download sites, en staat uiteraard gratis op Spotify. Er staan dit jaar maar liefst 23 nummers op van 23 verschillende artiesten o.a. : Alaaf airlines (#1 Heldje-dörp), De $jerp$jutters (#1 Egchel),  Ed en Frans, Johan Veugelers, Ronald en Carien, Moerepetasie, Duo DVM (#1 Nederweert), Waers met Erik Fikken (#1 CMC Alaif)

HOT (#1 Weert), Sem en Rick, Wir us get angers, De Nette Maedjes (#1 Vendlo-de Wien), enz.

 

Navenant december 2013

 

 

In de december uitgave van ‘ de Naveneant’  zijn we uitgebreid te bekijken..

 

klink hier voor het hele artikel

 

op de voorpagina van WTV magazine

Carien staat uitgebreid in de uitgave van maart op de voorkant van WTV magazine ! Super trots zijn we op de mooie foto’s van Stefan Koopmans en het prachtige interview wat geschreven is door Jan Strick. Dat het huis aan huis blad erg goed gelezen wordt (oplage ruim 31000) merken we aan de vele positieve reacties die we krijgen op de reportage. Dank aan WTV / Desiré Kappert.

klik op de foto’s om het artikel te lezen. Het wordt dan in een nieuw scherm vergroot geopend.

 

  

 

 

 

Dae van os : Limburgs Leefste

LIMBURGS LEEFSTE is een CD die maandelijks wordt gekozen door programmamakers die zijn aangesloten bij de Samewerkende Limburgse Muziekprogramma’s. Dit album krijgt een maand lang extra aandacht in de radio- en/of tv-programma’s van deze programmamakers.

 

De programmamakers kiezen uit een lijst van uitgekomen CD’s (niet ouder dan 3 maanden) een top drie. Nummer één krijgt 100 punten, nummer twee 75 en nummer drie 50.

De CD met de meeste punten wordt LIMBURGS LEEFSTE van een maand. En in de maand december is ‘Dae van OS’ uitgekozen tot beste album van de maand !!